0
Zgodbe na krožniku
Izpostavljeno Kulinarika

Spet sva na obzorju

Hejla! Sva Kristina in Mateja, dve tehtnici, ki sva našli skupno težišče: ljubezen do okusnega in lepega. Ta blog je najin nov začetek.

Verjetno naju poznaš še iz časov, ko sva ustvarjali lifestyle kulinarično revijo Radegunda, sledili pa so mnogi projekti na področju kulinaričnega ustvarjanja. A zgodbo sva začeli pisati že veliko prej, ko sva bili še mladi (po neuradni definiciji mlade populacije sva še vedno, da ne bo pomote!) in ne tako zelo zaposleni. Našli sva se na dogodku 500 podjetnic, poklepetali, s časom ugotovili, da sva totalni sorodni duši in se nikoli več razšli. Ja, midve sva si bili zapisani v zvezdah. Postali sva najboljši poslovni partnerki in še več – prijateljici za vedno!

Kristino, sicer grafično oblikovalko in stilistko hrane, poznaš pod imenom Designlicious, Mateja, novinarka in urednica Delovega portala Odprta kuhinja, pa je Zgodbe na krožniku pisala, še preden je spoznala Kristino. A po toliko skupnih projektih, dobrih receptih in lepih fotografijah, ki so ob tem nastale, je bilo le še vprašanje časa, kdaj se bova pod Zgodbe na krožniku podpisali obe. In to tako, kot se šika. Ja, to je razlog, da vas googlanje imena tega bloga ni pripeljalo nikamor več. Izklopili sva ga, vse razmetali, zamenjali pohištvo, posodo, dekor, ni da ni, boste videli 🙂

Oh, ko bi vi vedeli, kolikokrat je bil že prestavljen ta veliki trenutek obelodanitve, kaj sva naredili, bolje rečeno, v katero smer greva. Koliko sestankov in načrtovanj je za nama! Celo pot v Firence (reportaža sledi), ki je potekala pod oznako #newbeginnings v družbi še dveh čudovitih žensk in najinih dragih prijateljic: Vesne, Moje spletke, ki nama je postavila to stran in skrbi zanjo kot za svojo, in Sonjo, fotografinjo z največjim srcem in občutkom, da v objektiv ujame neizrečeno. Hvala, punci!

Nora energija je za tem blogom! Toliko sreče, ki izhaja iz najbolj preproste filozofije: delava, kar naju zares veseli. A je tudi strah, ta pa sliši na ime Čas. Že tako ga malo ostane (če sploh ga!) ob vseh obveznostih, midve bova pa še blogali! In to ob spremljavi facebooka in instagrama, ki zahtevata celega človeka. Ampak v tvoji družbi bo vse lažje 😉 Saj nama lahko malce pomagaš, kajne? Lajkec tukaj, lajkec tam in dober glas seže v deveto vas.

Malce podrobneje naju lahko spoznaš še tukaj.

No, zdaj sva tukaj. Si z nama?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply