0
Zgodbe na krožniku
Kulinarika Sodelujmo

Blogerji vas sladkamo z novo knjigo #sladice

Zbirka kar šestdesetih receptov, med katerimi so tudi najini, celo takšni, ki vam jih sploh še nisva predstavili, bo razveselila vsakega sladkosneda.

V knjigi #sladice se najde od bolj zdravih in veganskih do bolj pregrešnih sladkih hitov petih soavtorjev: Zulejke Javeršek (Uglašena kuhinja), Petre Kavšek (The Foodie), Tjaše Vede in Blaža Mikuljana (Midva kuhava), Nastje Kramer Pesek iz Malince in najine malenkosti. Sladek knjižni bombonček, ki ga je založila založba Kmečki glas in oblikovala najboljša polovica najinega tima Kristina Smodila, je že na voljo.

Nama so brbončice še posebno zapele ob Zulejkini panakoti, ki je narejena iz le petih sestavin: prelepe strjenke je ustvarjalka obrnila iz modelčkov, jih postregla na nostalgičnih porcelanastih krožničkih in dopolnila z gladkim malinovim polivom coulis. Brez želatine in brez mlečnih izdelkov. Sladica, ki si jo lahko privoščiš prav vsak dan. A to še zdaleč ni vse, kar bo premamilo vaše čute. Saj veste, kako dobre torte pečeta Tjaša in Blaž, kako ljubke sladice za otroke naredi Petra in kako spretno v jedeh uporabi  superživila Nastja.

Midve vam postreževa z zebra cheesecakom, sanjsko pavlovo, panakotinim kolačem, narobe obrnjenim pomarančnim kolačem, debelušnimi princeskami po nordijsko in drugimi sladkostmi.

Posladkajte se z nami!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply