Tušev Jamiii… Juhu, prva knjiga z mojimi recepti je tu!

Recepti Jamiii… zbrani v novi knjigi, polni hitrih in enostavnih jedi za vse priložnosti. Pokukaj v notranjost!

December je mesec, ko se radi obrnemo nazaj in premislimo o vsem, kar se nam je dogajalo v iztekajočem se letu. Lahko rečem, da je bilo to obdobje zame izjemno, polno božansko okusnih projektov. Tušev Jamiii… mi je še posebno pri srcu, saj sem imela možnost, da se za prav vsak teden v letu domislim nekaj novega. Inspiracija je bila vedno ena sestavina, iz katere je nastala hitra in enostavna jed v video obliki in foto gradivu vrhunskega kulinaričnega fotografa Toma Jeseničnika. Da je hrana še slajša na pogled, pa je poskrbela draga prijateljica, oblikovalka in stilistka hrane Kristina Smodila. Če še ne veš, vse video recepte si lahko ogledate tukaj.

Najlepše pa je, da je ves naš trud ovekovečen v priročni knjigi, v kateri so na 120-ih straneh zbrani prav vsi recepti, namigi in prelepe fotografije jedi. Izbiral boš lahko med številnimi hitrimi kosili, glavnimi jedmi, prilogami, sladicami in napitki. Že razmišljaš, kje se slastno knjižico dobi, kajne? Zaviti bo treba v Tušev supermarket.

Pa še nekaj: v prihodnjih dneh bom nekomu izmed vas knjigo podarila, zato ne pozabite spremljati mojega Facebooka in Instagrama, da pravočasno zaslediš nagradno igro.

Pusti komentar